Dostava

1. Besplatna poštarina za sve narudžbe.

2. Dostava Air Expressom, kao što su DHL Express, EMS.


Povratak / Razmjena

Nudimo razdoblje povrata i povrata novca u roku od 7 dana od datuma primitka. Ako niste potpuno zadovoljni kupnjom, molimo kontaktirajte nas kako bismo imali adresu za dostavu za povratak i molimo vas da predmet ne pošaljete na istu adresu otpreme. Naš će tim kontrolirati sve pristigle predmete, tako da ćete stvari morati slati samo na našu povratnu adresu.

Vaša kupnja se otprema potpuno nova. Predmeti koje nam vratite moraju biti u istom stanju kao što su primljeni. Svi vraćeni predmeti moraju biti u svom izvornom stanju i smatrat će se da su u besprijekornom stanju prije nego što možete prihvatiti cjelokupni povrat novca. . Predmet se mora vratiti u novom i neiskorištenom stanju, u kutijama proizvođača i svim papirima (to uključuje jamstva i autentične kartice), dijelovima i priborom (uključujući vrećice za prašinu) kako biste osigurali punu kreditnu sposobnost. Kutija cipele ili torbe i bilo koji drugi predmeti moraju se poslati natrag u valovitu kutiju (poput one u koju ste dobili) da biste spriječili oštećenje. Vaš povratak robe neće biti prihvaćen ako ga ne vratite u ispravnom novom stanju. Povrati koji nisu prihvaćeni bit će odbačeni ili predani po vašoj cijeni.

Dotrajale cipele nisu zamjenjive ili povratne. Ako ćete isprobati cipele s haljinom, molimo vas da obučete čarape ili čarape i nosite ih samo na tepihu. ne mogu ih vratiti natrag. Cipele moraju biti vraćene u istom stanju kao što su primljene. Spremite kutiju u kojoj su cipele isporučene. Ovo je najbolje pakiranje koje se koristi za povratak. Obučene cipele se ne mogu vratiti ili zamijeniti. Nismo odgovorni za ono što se može dogoditi s vraćenim predmetima tijekom otpreme natrag: ako ih primimo oštećene, ne možemo prihvatiti povrat.

Nakon što nas primimo povrat, izvršit ćemo povrat povrata troškova povrata ili ćemo vam poslati razmjene predmeta.